مقالات آموزشی

بادی قهوه چیست؟

بادی قهوه چیست؟

بادی قهوه چیست؟

به طور کلی میتوان در پاسخ به این سوال که بادی قهوه چیست؟ آن را این گونه بیان نمود که ; بادی قهوه در واقع همان حس دهانی قهوه است.

به میزان سنگینی و بافتی که توسط زبان هنگام نوشیدن قهوه حس میشود بادی قهوه گویند.

لازم به ذکر است این مفهوم هیچ ارتباطی با حس چشایی و طعم قهوه نداشته و در واقع احساسی است که فرد با نوشیدن قهوه به دست می آورد.

 

body قهوه چگونه ایجاد می شود ؟

بادی قهوه در طی فرآیند عصاره گیری ایجاد می شود.
یعنی فرآیندی که قهوه آسیاب شده با عبور آب داغ از میان آن واکنش نشان داده و عطر و طعم قهوه عصاره گیری می شود.
هنگام واکنش آب داغ با ذرات قهوه، دسته ای از مواد تشکیل دهنده قهوه در آب حل شده (محلول در آب) و دسته ای در آب حل نمی شوند (نامحلول در آب).
مواد نامحلول در آب شامل : روغن ها، پروتئین ها و فیبرهای موجود در قهوه می شوند. هیمن مواد نامحلول در آب هستند که بادی را افزایش می دهند.

بیشتر بخوانید : همچنین می توانید مقاله فواید آب کنار قهوه و اسپرسو را مطالعه نمایید.

دلیل تفاوت بادی های مختلف چیست ؟

مهمترین متغیرهای تاثیرگذار بر بادی قهوه های مختلف عبارتند از :

  • فرآیند های فرآوری قهوه
  • شیوه های دم آوری قهوه

تاثیر رست بر بادی قهوه :

معمولا دانه های با رست تیره تر بادی سنگین تری دارند.
مرحله “کرک اول رست”، میزان بادی را تعیین می کند. با طولانی کردن زمان کرک اول رست، بادی افزایش می یابد.

تاثیر چگونگی دم آوری بر بادی قهوه :

همان طور که قبلا اشاره کردیم، بادی تحت تاثیر مواد نامحلول در آب از جمله روغن ها است.
لذا روش دم آوری قهوه و فیلترهای مورد استفاده تاثیر به سزایی روی بادی قهوه دارند.

بادی قهوه در دستگاه های مختلف

بادی قهوه در انواع روش های دم آوری به شر زیر می باشد:

  • دم آوری با فرنچ پرس، بادی سنگینی به نوشیدنی قهوه می دهد.
  • دم آوری با کمکس بادی سبکی به قهوه می دهد.
  • دم آوری با اروپرس بادی متوسطی به قهوه می دهد.

همچنین استفاده از فیلتر های کاغذی ، باعث جذب روغن بیشتری گردیده و بادی قهوه سبک تر می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *